Gezoute Pinda’s in Boter

Het is gemakkelijk om pinda’s bij je thuis te roosteren. Het is snel en gemakkelijk. Je zult de geur van de pinda’s die liggen te bakken heerlijk vinden in je huis. En je zult zeker de smaak van de gezouten knapperige pinda’s in je mond nooit meer vergeten.

Ingrediƫnten :
1 theelepel gesmolten boter
1 theelepel zout
2 kopjes pinda’s zonder omhulsel

Bereiden :
1. Laat de oven voorverwarmen op 180 graden. Neem een middelgrote sauspan en plaats deze op middellaag vuur. Voeg de boter in de pan en laat deze smelten. Voeg de zout toe en roer deze door de boter heen om deze op te lossen. Haal de pan van het vuur.

2. Stop de pinda’s in een kom en besprenkel ze met de zout met boter mix. Zorg dat de pinda’s goed bedekt zijn door ze te mixen met je handen.

3. Plaats een vel bakpapier op een bakplaat en verspreid de pinda’s hierover. Bak deze 10 minuten in de voorverwarmde oven of tot deze bruin en krokant beginnen te worden. Kijk goed uit dat ze niet verbranden. Geniet!

Place baking paper on a cookie sheet and spread peanuts over it. Bake for 10 minutes. By then they should be beautifully brown and crispy. Be careful to not burn them. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>